Porrassalmi-ampumakilpailu 19.9.2020

Etelä-Savon Aluetoimisto järjestää Karjalan Prikaatin johtaman reserviläisten rynnäkkökivääriammuntakilpailun Etelä-Savon reserviläisille Kyönpellon ampumaradalla lauantaina 19.9.2020 klo 09.00 alkaen.

la 19.9. - la 19.9.2020

Kyrönpellon ampumarata, Mikkeli

Kilpailujen alustava ohjelma:

Lauantai 19.9.2020
– Kilpailutoimisto auki klo 07.30 – 15.00
– RK-ammunta 10 ls, 150 m rata
– erät klo 09.00, 11.00 ja tarvittaessa klo 13.00
– Palkintojen jako noin tunti viimeisen erän päättymisestä

Ilmoittautumiset sähköpostilla kilpailun johtajan apulaiselle kersantti Janne Viskarille, janne.viskari@mil.fi, ja tiedoksi Suur-Savon Reservipiirien toiminnanjohtajalle osoitteeseen suursavon.reservipiirit@gmail.com sunnuntaihin 13.9.2020 kello 23.59 mennessä.
Ilmoittautumisessa on mainittava osallistujan sotilasarvo, täydellinen nimi, syntymäaika, reserviläisyhdistys/vast. jota edustaa ja yhteyshenkilön sähköpostiosoite. Yhdistysten johdolle on lähetetty kilpailukäsky liitteineen.

Kilpailuihin voivat osallistua kaikki reserviläisjärjestöihin kuuluvat, varusmiespalveluksen suorittaneet, joilla on voimassa oleva todennettava vakuutusturva esimerkiksi:
– Suomen ampujainliiton kilpailu- tai ampujalisenssi
– Reserviläisten ampumaturvavakuutus http://www.reservilaisliitto.fi/ampumavakuutus
– Reserviläisjärjestön/vast. ryhmähenkivakuutukseen perustuva vakuutusturva, joka kattaa ampumavahingot urheilu ja kilpailutoiminnassa.
– Reserviläisliitto ry:n ottama ampumaurheiluvakuutus, joka koskee Puolustusvoimien järjestämiä ampumakilpailuja, joiden järjestelyissä yhteistyökumppaneina ovat Reserviläisliitto ry, Suomen Reserviupseeriliitto ry tai Reserviläisurheiluliitto ry ja joihin voivat osallistua reserviläiset
– Muu mahdollinen ampumaurheilun vakuutusturva todennetaan esittämällä vakuutuskirja ehtoineen (metsästyskortti ja siihen liittyvä vakuutus eivät ole riittävä).
– Työnantajan vakuutusturva

Kilpailujoukkueiden johtajat toimittavat kilpailijan allekirjoittamat hyväksymislomakkeet ilmoittautumisen yhteydessä kilpailutoimistoon.

Kilpailijoita ei käsketä kertausharjoitukseen tai kutsuta puolustusvoimien vapaaehtoiseen harjoitukseen.

Kilpailijoille ei ole asetettu yläikärajaa.