Skip to content

Reservin ampumamestaruuskisat 2022 ja 2023

RESUL Reservin ampumamestaruuskisat ammutaan 9.-11.09.2022 Mikkelissä ja Kouvolassa.

Suur-Savon Reserviupseeripiiri ry ja Suur-Savon Reserviläispiiri ry (Suur-Savon Reservipiirit) järjestävät yhteistyössä Tyrrin ampumaradan toimijoiden kanssa Reserviläisurheiluliitto ry:n (RESUL) Reservin ampumamestaruuskisat 10.-11.09.2022 Mikkelissä Kyrönpellon ampumaradalla ja Kouvolassa Tyrrin ampumaradalla. Perjantaina 9.9.2022 ei järjestetä kilpailutoimintaa.

Tervetuloa ampumamestaruuskisojen kotisivuille. Täältä löydät tärkeimmät tiedot kisoihin liittyen!

KILPAILUN FACEBOOK-SIVUT:   http://www.facebook.com/reservinampumamestaruuskisat

PALAUTE
Pyydämme ystävällisesti reservipiirejä ja piirien kilpailijoiden ilmoittautumis- ja yhteyshenkilöitä välittämään omille kilpailijoilleen tiedon ja pyynnön ystävällisesti vastata Palautekysely kilpailijoille RESUL RESAMPMEST22 sähköiseen palautekyselyyn.

Vaikka kysely on tehty Mikkelissä järjestettyihin kilpailuihin osallistuville kilpailijoille, tarvittaessa/halutessaan voi toki antaa palautetta myös Kouvolan/Tyrrin kilpailujen osalta merkitsemällä selkeästi kumpaako paikkakuntaa palaute koskee (lisätiedot/selvennykset vapaasanakentissä).
Kysely on avoinna ma 19.9.2022 klo 24 saakka. Mahdollisen palautteen sen jälkeen voi lähettää tähän Suur-Savon Reservipiirien sähköpostiosoitteeseen: suursavon.reservipiirit@gmail.com.